Informació

  • Recorregut
  • Perfil
  • Descripció
  • Fitxa tècnica
  • Track

La cursa de l'Alba és una cursa amb un desnivell acumulat de 1.200 D+. Els primers dos quilòmetres de cursa transcorre pels carrers de Collbató, per entrar en un tram de carretera i escales. A partir d'aquest moment ens endinsem per un sender al Parc Natural de Montserrat envoltant el massís per la seva part mitjana, en un tram de lleugera baixada fins al quilòmetre 3 aproximadament on comença una dura pujada fins al Pla de Sant Miquel, a partir d'aquí entrem en un tram de pista ampla de ciment que ens portarà al Monestir de Montserrat. En aquest punt els acompanyants podran arribar en cotxe, cremallera o aeri per donar ànims als participants.

Aquí comença un dels trams més durs de la cursa, ascendim combinant més de 1.200 graons amb trams de sender d'incomparable bellesa fins al pic de Sant Jeroni (punt més alt del massís amb 1.236m). Un descens sobre els nostres passos de 1,2km aprox., ens conduirà fins a un descens suau d'uns 3km fins a arribar de nou al Pla de Sant Miquel, on afrontarem l'últim descens molt tècnic que ens conduirà a la pancarta d'arribada.

Durant la major part del recorregut, pel fet que la cursa de l'Alba transcorre pel Parc Natural de Montserrat, podrem gaudir d'immillorables vistes de les diferents formacions rocoses d'aquest massís.

Aquesta prova forma part del circuit CAMP BASE TRAIL RUN SERIES.

Dia: 10 de novembre 2024
Distància: 22,5km
Sortida i arribada: Collbató (360m)
Hora de sortida: 8:00h
Punt més alt del recorregut: Pic de Sant Jeroni (1.236m)
Desnivell positiu: 1.200m

Avituallaments: 3 + arribada
Av.1 - Pla de Sant Miquel           - Km   6,6
Av.2 - Ermita de Sant Jeroni      - Km 11,3
Av.3 - Pla de Sant Miquel         - Km 16,5
Av.4 – Arribada

Hi haurà: Aigua, isotònic, fruita i fruits secs.

Entrega de dorsals: ESCOLA MANSUET - Carrer Montjuïc, s/n.
Dissabte 9 - de 16:00h a 20:00h
Diumenge 10 - de 7:00h a 7:45h per la Cursa de l’Alba

NOTÍCIES